Що то за графіки і з чим їх «їдять»? Розбираємося разом, аби все-все розуміти, не панікувати зайвий раз та бути готовими до всіх можливих випробувань в майбутньому

Дата: 27.05.2024 11:01
Кількість переглядів: 45

Фото без опису  Не секрет, що енергосистема України є цілісною структурою і ураження будь-якої її частини відгукується на всіх. Серед інструментів для екстреної стабілізації ситуації ми маємо розроблені та затверджені графіки, найбільш відомі побутовому споживачеві з яких ГПВ – графіки ПОГОДИННИХ відключень. Плюс ГПВ в тому, що людина, яка знає приналежність своєї адреси до тої чи іншої черги/підчерги, в цілому може принаймні підготуватися до ймовірного знеструмлення та розуміти орієнтовні терміни заживлення.

З графіками АВАРІЙНИХ відключень все інакше… Переконатися в цьому ми змогли ввечері 14 травня та зранку 15 травня. Чому ж так? На відміну від графіків ПОГОДИННИХ відключень, графіки АВАРІЙНИХ відключень застосовуються миттєво та безстроково, відповідно до розпоряджень Регіонального диспетчерського центру Південного регіону (Одеса).

ВАЖЛИВО!!! Жодного попереднього інформування у випадку з графіками АВАРІЙНИХ відключень бути не може! Як і конкретики стосовно тривалості відключення чи прогнозування наступного знеструмлення.

БУДЬ ЛАСКА, НЕ ПЛУТАЙТЕ графіки ПОГОДИННИХ та графіки АВАРІЙНИХ відключень! Це абсолютно різні за наповненням документи і застосування кожного з них має власні причини, обставини та наслідки.

Всією можливою оперативною інформацією ми ділимося з вами на своїх офіційних сторінках у фб та тг-каналі! Хочемо, аби Ви знали, що ми поруч і через всі ці випробування проходимо пліч-о-пліч.

Вас же ми просимо з притаманною українцям витримкою й розумінням ставитися до ситуації та, в свою чергу, робити посильний внесок у стабілізацію ситуації в енергосистемі.Наприклад, ощадливо використовувати електроенергію, особливо в пікові години!

Тримаємося та тримаємо «енергетичний» фронт!

 

З сайту АТ "Миколаївобленерго"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь