Увага!   Підведені підсумки громадського обговорення щодо перейменування вулиць населених пунктів Благодатненської  громади

Дата: 22.04.2024 11:49
Кількість переглядів: 31

     Підведені підсумки громадського обговорення щодо перейменування вулиць населених пунктів Благодатненської  громади, яке було розпочато 22 березня 2024 року ,  з метою з’ясування та врахування громадської думки, та залучення представників громадськості до розгляду пропозицій з цього питання.

 

Організатор громадського обговорення:  Благодатненська  сільська рада.

   Робочою групою з вивчення питань щодо проведення заходів дерусифікації/деколонізації та з перейменування вулиць, провулків, парків, скверів у межах Благодатненської  сільської територіальної громади було визначено 4 вулиці  громади, назва якої пов’язана з державою-агресором та/або її союзниками.

   Громадське обговорення проводилося у період з 22.03.2024 року по 21.04.2024 року (включно). Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення оприлюднене на офіційному веб - сайті Благодатненської  сільської ради 22.03.2024 року . Відповідно до Інформаційного повідомлення запропоновано проекти рішень щодо перейменування вулиць на території громади.

    Зауваження та пропозиції (з відповідним обґрунтуванням) приймалися:

у письмовій формі або надсилалися електронною поштою на поштову адресу Благодатненської ї сільської ради: 55325, вулиця Ювілейна , 16, с. Благодатне , Первомайський  район, Миколаївська область, або на електронну пошту:  blagodatne_arb@ukr.net

  Громадське обговорення тривало 30 днів. За цей період надійшла 1 пропозиція     від  мешканців громади та 2 клопотання від старост сільської ради.

   Звіт надано для подальшого розгляду Робочою групою та прийняття відповідного рішення.

      Відповідно до норм чинного законодавства рішення про перейменування вулиць буде прийматися розпорядженням  сільського  голови  23.04.2024 року ,   з урахуванням рекомендації Робочої групи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь