Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Дата: 01.04.2024 08:40
Кількість переглядів: 35

Проект рішення сесії Благодатненської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Благодатненської сільської територіальної громади»

 

Розробник проекту –фінансовий відділ Благодатненської сільської ради

 

         Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від суб’єктів господарювання та населення  на офіційному веб-сайті Благодатненськоїсільської ради  оприлюднюється проект рішення сесії Благодатненської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Благодатненської сільської територіальної громади».

 

          Зауваження та пропозиції будуть прийматись в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань в місячний термін розробником проекту (з 01.04.2024 по 10.05.2024) –фінансовий відділ Благодатненської сільської ради (поштова адреса: 55325, Миколаївська область, Первомайський район, с.Благодатне, вул. Ювілейна, буд. 16, електронна адреса: blag_fv@ukr.net).

Крім того, з вказаним проектом та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися за адресою: 55325, Миколаївська область, Первомайський район, с.Благодатне, вул. Ювілейна, буд. 16,Благодатненська сільська рада, а також на офіційній веб-сторінці  Благодатненської сільської ради - https://blagodatnenska-gromada.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь