Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Дата: 01.04.2024 08:40
Кількість переглядів: 85

Проект рішення сесії Благодатненської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Благодатненської сільської територіальної громади»

 

Розробник проекту –фінансовий відділ Благодатненської сільської ради

 

         Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від суб’єктів господарювання та населення  на офіційному веб-сайті Благодатненськоїсільської ради  оприлюднюється проект рішення сесії Благодатненської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Благодатненської сільської територіальної громади».

 

          Зауваження та пропозиції будуть прийматись в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань в місячний термін розробником проекту (з 01.04.2024 по 10.05.2024) –фінансовий відділ Благодатненської сільської ради (поштова адреса: 55325, Миколаївська область, Первомайський район, с.Благодатне, вул. Ювілейна, буд. 16, електронна адреса: blag_fv@ukr.net).

Крім того, з вказаним проектом та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися за адресою: 55325, Миколаївська область, Первомайський район, с.Благодатне, вул. Ювілейна, буд. 16,Благодатненська сільська рада, а також на офіційній веб-сторінці  Благодатненської сільської ради - https://blagodatnenska-gromada.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь