СПОРТИВНІ НОВИНИ

Дата: 25.03.2024 11:18
Кількість переглядів: 58

Фото без опису   23 березня в селі Мигія, Первомайського району відбулись змагання з волейболу серед жіночих команд організовані громадською організацією «Миколаївська Територіальна Організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «КОЛОС».

Участь у змаганнях взяло шість команд з сільських та селищних громад Миколаївської області – Мигіївська ТГ, Новобузька ТГ, Арбузинська ТГ, Благодатненська ТГ, Братська ТГ, Первомайська ТГ (Миколаївського району).

Почесне І місце у запеклій боротьбі виборола команда Мигіївської ТГ, ІІ місце посіла команда Новобузької ТГ, III місце – команда Благодатненської ТГ.

Від ГО «Миколаївська ТОВ фізкультурно-спортивного товариства «КОЛОС» учасники змагань нагороджені грамотами та медалями, а переможці - кубком. Вітаємо жіночу волейбольну команду Благодатненської громади з призовим місцем та бажаємо подальших спортивних успіхів.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь