Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (Овочі, фрукти, горіхи (овочі, фрукти)

Дата: 19.03.2024 11:38
Кількість переглядів: 51

Завантажити 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

  1. Замовник: Благодатненська сільська рада
  2. Найменування предмета закупівлі: ДК 021:2015 код 03220000-9 – Овочі, фрукти, горіхи (овочі, фрукти)
  3. Вид процедури: Відкриті торги з особливостями
  4. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-03-12-004462-a
  5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 638 750,00  грн. з ПДВ.
  6. Очікуваний загальний обсяг закупівлі Товару:11387 г.
  7. Строк поставки товару: до 31.12.2024 р.
  8. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Вимоги до технічних та якісних характеристик предмету закупівлі обумовлені необхідністю закупівлі ДК 021:2015 код 03220000-9 – Овочі, фрукти, горіхи (овочі, фрукти), що постачатиметься до закладів дошкільної освіти Благодатненської сільської ради.

 

Інформація

про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

 

      Предметом закупівлі згідно умов цієї тендерної документації є продукція за ДК 021:2015 код 03220000-9 –  Овочі, фрукти, горіхи (овочі, фрукти), а саме:

 

№ з/п

Найменування

Кількість, кг

  1.  

Капуста білокачанна

1100

  1.  

Банани

            860

  1.  

Яблука

1500

  1.  

Цибуля

500

  1.  

Морква столова

1600

  1.  

Буряк столовий

1100

  1.  

Огірок свіжий

600

  1.  

Помідор свіжий

600

  1.  

Перець солодкий

400

  1.  

Баклажан

400

  1.  

Кабачок

600

  1.  

Апельсини

700

  1.  

гарбуз

600

  1.  

груша

400

  1.  

Капуста цвітна

100

  1.  

часник

35

  1.  

лимон

40

  1.  

Капуста червона

120

  1.  

Зелень (кріп,петрушка,цибуля перо)

32

  1.  

мандарини

100

Разом

11387

 

Детальний опис, об’єктивні, технічні та якісні характеристики:

Капуста білокачанна: за зовнішнім виглядом качани капусти повинні бути свіжими, цілими, здоровими, чистими, нев’ялими, повністю сформованими, непророслі, типової для ботанічного сорту форми та кольору, без ушкоджень різного характеру, без стороннього запаху та присмаку, зачищені до зелених або білих листів, які щільно облягають. Довжина кочерижки над качаном не повинна перевищувати 2-3 см.

Банани: стиглі,  не  в’ялі,  без  пошкоджень  шкідниками  та  хворобами,  без  фізичних пошкоджень, зі смаком, формою та кольором, притаманному  ботанічному сорту. Банани повинні бути упаковані в ящики. Тара повинна бути міцною, сухою, чистою, без сторонніх запахів.

Яблука:  стиглі,  не  в’ялі,  без  пошкоджень  шкідниками  та  хворобами,  без  фізичних пошкоджень, форми,кольору та смаку, притаманному даному ботанічному сорту, з коротким терміном зберігання (до 1 місяця.). Фрукти повинні бути упаковані в ящики. Тара повинна бути міцною, сухою, чистою, без сторонніх запахів.

Цибуля, морква столова, буряк столовий: за зовнішнім виглядом коренеплоди повинні бути свіжими, цілими, здоровими, чистими, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої зовнішньої вологи, не тріснуть, типової для ботанічного сорту форми і кольору. Без стороннього смаку та запаху. Внутрішня будова повинна відповідати таким вимогам: м’якоть соковита, м’ясиста, темночервоного кольору або різних відтінків. Коренеплід повинен бути не в’ялим, без хвороб та пошкоджень різного характеру, не спотвореної форми. Упакований в ящики, ящичні піддони, тканинні мішки або сітчасті мішки. 

Огірок свіжий, помідор свіжий, перець солодкий, баклажан, кабачок: за зовнішнім виглядом повинні бути свіжими, цілими, здоровими, чистими, незів’ялими, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої вологи, типової для ботанічного сорту форми. Допускаються овочі з зарубцьованими (покритими епідермісом) неглибокими 2-3 мм природними тріщинами в корковій частині, які утворилися в процесі формування плоду. Колір та запах повинні відповідати даному ботанічному сорту, без стороннього смаку та запаху. Не допускається наявність загнивших, зів’ялих зморщених, запарених плодів. Овочі повинні бути упаковані в ящики, ящичні піддони, тканинні мішки або сітчасті мішки.

Гарбуз : - форма плоду округла, продовгувата яскраво-оранжевого кольору. Гарбуз повинен бути цілим, повністю розвиненим, чистим, без зайвої вологи на поверхні, без стороннього запаху та смаку. За формою та зовнішнім забарвленням, повинні відповідати даному помологічному сорту, без пошкоджень шкідниками та хворобами, свіжі, не в’ялі. М’якоть жовтогаряча, хрустка, дуже соковита і солодка. Дефекти поверхні шкірки у вигляді точок і плям не припустимі.

Зелень (Кріп, петрушка та цибуля перо): - молоді рослини без коріння, свіжі, чисті, здорові, з зеленим ніжним листям не в’ялі.

Апельсини мають бути першого ґатунку. Плоди достиглі, без пошкоджень хворобами або шкідниками. Наявність пошкоджень шкірки не допускається. Стиглі, без пошкоджень, не в'ялі, середнього розміру, без ознак гнилі, не підморожені. Розмір плодів має бути не менше 6 см в діаметрі.

Мандарини мають бути першого ґатунку. Плоди достиглі, типові за формою та забарвленням для даного сорту. Плоди повинні бути без пошкоджень хворобами або шкідниками. Наявність пошкоджень шкірки не допускається. Стиглі, не в'ялі, середнього розміру, без ознак гнилі, не підморожені.

Лимони мають бути достатньої зрілості, свіжі, чисті, не в’ялі, без механічних пошкоджень та не пошкоджені хворобами і шкідниками. Запах та смак притаманні свіжим лимонам, без зайвого запаху та присмаку. Колір яскраво жовтий. Не допускаються плоди зелені, цвілі, гнилі, підморожені та з ознаками захворювань, Наявність пошкоджень шкірки не допускається.

Часник має бути правильної форми, не забрудненим, просушеним, не ушкоджений шкідниками чи морозом, цілісним свіжим.

Груші–плоди однорідної стиглості, без пошкоджень хворобами та шкідниками, з цілою плодоніжкою, однакової форми. Без ГМО.

Капуста цвітна Головки свіжі, без листя або подразнень, цілі, здорові, типової для ботанічного сорту форми, з ніжкою не більше 2 см нижче останнього покриву листа. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду, зайвої зовнішньої вологості.

Капуста червона. Першого ґатунку, головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, не тріснуті, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками, без зайвої зовнішньої вологи. Колір відповідно до ботанічного сорту, без плям, без перевищеного вмісту хімічних речовин, смак та колір без стороннього запаху і присмаку, не пухкими, не пророслими. Не допускається: головки тріснуті, загнилі, підморожені, пошкоджені на глибину від 3 листків.

 

9.  Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість предмету закупівлі ДК 021:2015 код 03220000-9 – Овочі, фрукти, горіхи (овочі, фрукти), визначено з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Уповноваженого органу № 275 від 18.02.2020.

   Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка  розрахована на підставі моніторингу та аналізу запиту цінової пропозиції, та в електронній системі закупівель "Prozorro".

   Ціна Товару включає його вартість, з урахуванням податків і зборів (обов’язкових платежів) витрати по навантаженню, розвантаженню, зважуванню, зберіганню, а також інших витрат та доставку на адреси ЗДО Замовника.

 

10.Процедура закупівлі: застосовується процедура відкритих торгів з особливостями.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь