Інститут ВИВЧЕННЯ ПРОБЛЕМ ЗЛОЧИННОСТІ ІМЕНІ АКАДЕМІКА В. В. СТАШИСА проводить дослідження на тему "Жорстоке поводження з тваринами: кримінологічна характеристика, детермінація, запобігання".

Дата: 14.03.2024 10:57
Кількість переглядів: 35

Актуальність та важливість досліджуваної теми пояснюються тим, що жорстокість над тваринами є проявом низького рівня моральності та порушення громадського порядку. Зазначені діяння негативно впливають на свідомість людей, сприяють поширенню жорстокості та агресивності серед дітей та молоді. Жорстокість до тварин нерідко переростає й у більш тяжкі насильницькі злочини, у тому числі й проти життя та здоров’я людей.

Відповідно до статистичних даних Офісу Генерального прокурора, кількість кримінальних правопорушень, передбачені статтею 299 КК України, збільшується щороку. Зважаючи на це, для більш глибокого вивчення досліджуваного явища виникає необхідність ознайомитися із думкою громадян щодо їхнього ставлення до тварин, а також виявлення причин жорстокого поводження з ними.

Просимо Вашого сприяння у проведенні анонімного опитування серед працівників соціальної сфери, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту, освіти та культури, а також активної молоді закладів освіти Миколаївської області одним зі зручних для Вас способів (Google форма за посиланням в Інтернеті; QR-код). Заздалегідь вдячні, сподіваємось на подальшу співпрацю.

 Посилання на анкету у Google формі: https://docs.google.com/forms/d/1w1WcglXRbt4GfsaLcFg2LPF2NfHHtlgo1tLqwMY-NM/edit 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь