Пліч-о-пліч: У Кривоозерській громаді завершено змагання з волейболу серед юнаків і дівчат

Дата: 27.02.2024 08:29
Кількість переглядів: 90

Фото без описуУ Кривоозерській громаді завершився II етап змагань з волейболу серед юнаків і дівчат в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Участь у змаганнях взяли 13 команд закладів загальної середньої освіти Кривоозерської громади.

 

На початку заходу з вітальним словом та побажанням позитивних вражень до присутніх звернувся селищний голова Павло Бузінський.

 

«Вітаю всіх учасників II етапу змагань з волейболу в рамках національного проєкту «Пліч-о-пліч», бажаю всім досягти гарних результатів. Впевнений, переможе найкращий. Також хочу подякувати нашим захисникам, які боронять нашу країну, і завдяки яким ми можемо працювати, а наші діти навчатися та займатися спортом», - зазначив він.

 

Після напружених змагань перше місце серед юнаків виборола команда Багачівської гімназії, друге місце зайняла команда Кривоозерського ліцею № 2, а третє місце посіла команда Кривоозерського ліцею № 1.

 

А кращою серед дівчат стала команда КЗ Кривоозерський ліцей № 1, друге місце посів Бурилівський ліцей, третє місце зайняла Голосківська гімназія.

 

Команди-переможці представлятимуть громаду на районному рівні.

 

Хлопці та дівчата будуть продовжувати ще тренуватися та вдосконалювати навички своїх ударів, пасів і гри в команді, аби вибороти першість у змаганнях у наступному етапі.

 

Дякуємо учасникам за гру та вітаємо переможців змагань! Бажаємо успіхів у наступному етапі!

 

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь