У Нечаянській громаді пройшли змагання з волейболу та футзалу у рамках «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 26.02.2024 09:37
Кількість переглядів: 109

 

Фото без описуУ четвер, 22 лютого, у Нечаянській громаді на базі Благодарівського ліцею відбулися змагання з волейболу та футзалу у рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Учасниками яких стали команди Благодарівського та Нечаянського ліцею.

 

Відкриваючи змагання, з вітальним словом до присутніх звернулася начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури Нечаянської сільської ради Юлія Пшеничняк, яка побажала спортсменам здобути перемогу в чесній боротьбі.

 

Привітали учасників, які беруть участь у проєкті «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» й вчителі фізичної культури. Побажали командам перемоги.

 

За результатами II територіального етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу серед дівчат перше місце посіла команда Благодарівського ліцею, друге - Нечаянського ліцею.

 

А після завершення змагань з футзалу І місце виборола команда Благодарівського ліцею, а II місце команда Нечаянського ліцею.

 

За перше місце переможці отримали грамоту та кубок. Разом до перемоги!

 

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь