У Врадіївській громаді пройшли спортивні змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу

Дата: 19.02.2024 13:05
Кількість переглядів: 59

 

Фото без описуУ п'ятницю, 16 лютого, у Врадіївській громаді стартував II етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу. Участь у цьому заході взяли вісім команд, 90 юних спортсменів та спортсменок Врадіївського ліцею № 1 та № 2, Врадіївської, Нововасилівської, Новопавлівської, Сирівської, Кумарівської та Покровської гімназій.

 

Гімн шкільних ліг дав старт шкільному святу спорту. Під час церемонії відкриття ігор присутніх вітали та надихали керівники громади.

 

Селищний голова Микола Москаленко побажав впевненості спортсменам та спортсменкам, побажавши вибороти перемогу на районному, обласному та загальноукраїнському рівнях. А заступник селищного голови Ірина Гончаренко у своїй промові подякувала ЗСУ, що у такий час коли у дітей назавжди забрали дитинство, є можливість їх відволікти та влаштувати свято та побажала чесної гри та перемоги найсильнішим.

 

Своєю чергою, начальник відділу освіти Оксана Василишина наголосила на визначній ролі спорту у загартованості, становленні міцного незламного духу та тіла. Потім вона символічно розпочала змагання першою подачею.

 

Мета спорту – боротьба, з самим собою, з суперником. Кожна команда приїхала, щоб здобути перемогу, над собою, над суперником, хтось на турнірі. Запекла боротьба за кожний м’яч характеризувала рівень амбіцій учасників. Проте в залі панувала дружня атмосфера взаємопідтримки.

 

За результатами баталій право захищати спортивну честь громади у районному етапі здобули команда хлопців Врадіївського ліцею № 2 та команда дівчат Врадіївського ліцею № 1. Переможці отримали кубок, медалі, волейбольні м’ячі та дипломи.

 

Усі команди були нагороджені футбольними м’ячами для підготовки до наступного виду спорту шкільних ліг та наборами шахів для підготовки до змагань громади, які відбудуться цього тижня.

 

Учасники змагань висловили задоволення від заходу, відзначаючи важливість тренувань та амбіцій для досягнення перемоги. Переможець турніру Владислав Кузнєцов подякував своїй команді, своєму тренеру та запевнив, що команда їде на районний етап за перемогою.

 

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» стає важливою платформою для розвитку лідерських якостей та спортивного духу серед учасників. Такі заходи сприяють підтримці спортивної культури та формуванню здорового способу життя у шкільній спільноті.

 

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь