На Миколаївщині стартували змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 06.02.2024 08:33
Кількість переглядів: 72

 

Фото без описуУ понеділок, 5 лютого, офіційно розпочалися змагання у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», до якого долучилася й Миколаївська область. Це другий етап, який відбуватиметься на рівні територіальних громад.

 

У заході взяв участь начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім. 

 

«Дисципліна й спорт завжди сприяють досягненню успіху. А змагання в рамках цього проєкту допоможуть обʼєднати перспективних та талановитих дітей. Й дати їм змогу відволіктися від війни, повернути дитинство та подарувати позитивні емоції, які вони мають відчувати щодня. Учасникам бажаю лише перемоги та приємних вражень», – сказав очільник області.

 

Крім того, до учасників з вітальним словами звернулися очільник Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, заступник начальника Миколаївської ОВА Олександр Трайтлі, регіональні амбасадори проєкту Ельмір Набієв, Руслана Кузікова, Аліна Полозюк та майстер спорту з кікбоксингу Раміль Агабеков. 

 

Під час відкриття відбулися товариські матчі учасників ліги та «зіркових» команд з футзалу й баскетболу. По закінченню юні спортсмени отримали подарунки. 

 

Зазначимо, що участь у наймасштабніших шкільних спортивних змаганнях візьме 511 команд з Миколаївської області. Найбільше зареєструвалося команд з волейболу – 143, футзалу – 141 та баскетболу – 118. Також 58 команд зі спортивного орієнтування та 51 черлідингу.

 

Загалом проєкт «Пліч-о-пліч» в першому сезоні охопив 20 областей України та м.Київ, де в змаганнях зареєструвалися 29 055 команд.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь