Прозорість та підзвітність: зведений бюджет Вознесенського району

Дата: 23.01.2024 10:38
Кількість переглядів: 36

 

Фото без описуПротягом 2023 року до місцевих бюджетів району надійшло податків і зборів у сумі 1,994 млн грн, що на 9,1% більше до планових призначень. Про це на брифінгу у вівторок, 23 січня, повідомила виконувач функцій і повноважень начальника Вознесенської РВА Антоніна Шарата.

 

«Впродовж року з районного бюджету здійснювалися видатки на поповнення матеріального резерву, оплату централізованої системи оповіщення та заходів територіальної оборони. Також міськими, селищними, сільськими бюджетами територіальних громад Вознесенського району 127 мільйонів гривень направлені на допомогу підрозділам ТрО, ЗСУ, силових структур. Станом на кінець грудня, як того вимагає бюджетний кодекс, затверджені усі місцеві бюджети Вознесенського району на 2024 рік», – зазначила Антоніна Шарата.

 

Для забезпечення публічного контролю за використанням бюджетних коштів на сайті Вознесенської PBA створено рубрику «Прозорість і підзвітність». Вона щотижня доповнюється інформацією про публічні закупівлі, проведені структурними підрозділами райвiйськадміністрації.

 

«Аналогічні рубрики діють і на офіційних сайтах 13 громад Вознесенського району, де регулярно публікується інформація про процедури закупівель, замовниками яких виступають органи місцевого самоврядування. Будь-хто може в режимі реального часу побачити, куди витрачають бюджетні кошти. Ми – прозорі й відкриті!» — додала Антоніна Шарата.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь