Денні Бром, засновник Ізраїльського центру лікування психотравм під час третього Summit of First Ladies and Gentlemen про необхідність візуалізації невидимих поранень

Дата: 31.10.2023 16:24
Кількість переглядів: 62

Денні Бром, засновник Ізраїльського центру лікування психотравм під час третього Summit of First Ladies and Gentlemen про необхідність візуалізації невидимих поранень 👇🏼

💬 «Насамперед, не треба називати невидимі рани – невидимими. Вони абсолютно видимі. Наша відповідальність полягає в тому, щоб відкрити очі. Бо часто ми ці травми просто не хочемо бачити. Просте питання: «Що тобі довелося пережити і як це вплинуло на тебе?» робить цю проблему абсолютно візуальною.

Мої колеги інколи питають: можливо, люди ще не готові говорити про невидимі рани? Ні! Скоріше, це ми не готові слухати. Треба відкритися самим та відкрити інших. Люди пережили горе – їм потрібно поговорити про це! Ось тоді ці проблеми будуть видимими.

В Ізраїлі ми розробили комплексну ідею соціологічного захисту людей. Ми не потребуємо нових інституцій чи нових центрів лікування психологічних травм. Нам необхідні вчителі та тренери – щоб навчали інших, як збільшувати рівень витривалості».

ℹ️ Саміт перших леді та джентльменів був започаткований‌ першою леді України Олена Зеленська для обміну досвідом та реалізації спільних проєктів заради добробуту людей на планеті. Захід проходить вже третій рік поспіль.

Цьогоріч Саміт складався з трьох панелей: «Ментальне здоров’я: баланс стійкості та крихкості», «Вплив війни на ментальне здоров'я» і «Покоління, яке керуватиме світом за 15 років».

#flgsummit2023

#тияк

Возможно, это изображение 1 человек и текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь