Повідомлення про оприлюднення проєкту «Програма економічного i соціального розвитку Благодатненської сільської ради на 2024 рік»

Дата: 30.10.2023 13:19
Кількість переглядів: 103

Повна назва документа державного планування та стислий виклад його змісту:                             Проєкт «Програма економічного i соціального розвитку  Благодатненської сільської  ради  на 2024  рік».                                                                                                                                                                

 2.Орган, що прийматиме  рішення про затвердження документа державного планування: Благодатненська сільська рада                                                                                                                         

 3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:                                                               

 а) Дата початку та строки здійснення процедури:                                                                              

Відповідно до ст. 12  Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення   проекту  «Програма економічного i соціального розвитку Благодатненської сільської ради  на 2024  рік» розпочато з дня його оприлюднення на сайті  Благодатненської сільської ради , а саме: з  27 жовтня  2023 року та триватиме до 26  листопада  2023 року включно.                                                                                                                                              

  б) Способи участі громадськості:                                                                                                           Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проєкту документа державного планування  . Усі зауваження і пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або мотивовано їх відхиляє. Фізичні та юридичні особи під час подання пропозицій і зауважень у письмовій формі зазначають своє найменування та місцезнаходження. Анонімні зауваження та пропозиції не реєструються і не розглядаються.                                                                                          

в) Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):                           Не заплановані.                                                                                                                                                

  г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитись з проєктом документа державного планування  можна на офіційному веб-сайті  Благодатненської сільської  ради  за посиланням https://blagodatnenska-gromada.gov.ua/2023-11-07-01-22-02-2023/                

 ґ) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій.  

                                                                                                   Зауваження і пропозиції подаються до Благодатненської сільської ради:                                           Поштова адреса: вул. Ювілейна ,  буд. 16 , с. Благодатне  Первомайського  району Миколаївської   області, 55325  електронна адреса:  blagodatne_arb@ukr.net

Строк подання зауважень i пропозицій становить 30 днів з дня опублікування, тобто до 26.11.2023 року включно.                                                                                                                                           Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування                                                                                                                                              

 Необхідності у проведенні транскордонних консультацій немає.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь