1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана!

Дата: 01.10.2023 10:54
Кількість переглядів: 72

Фото без опису  Відзначення цієї дати засвідчує глибоку повагу і цивілізоване ставлення українського суспільства до найстарших представників громади.

Неоціненне багатство людей поважного віку – їх мудрість та практичний досвід. На нелегких життєвих шляхах вони зуміли зберегти та пронести у своєму серці найкращі якості покоління – честь, гідність, доброту, любов.

Наша безмежна вдячність їм за слушні поради та безцінні знання, за готовність повсякчас підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування!

Бажаємо міцного здоров’я, родинного затишку, злагоди та благополуччя!

З нагоди свята, представники Благодатненської громади з подарунками, завітали до відділення постійного та тимчасового перебування територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Арбузинської селищної ради, де обслуговуються мешканці нашої громади.

Також, людям похилого віку та особам з інвалідність, які отримують послугу «догляд вдома» від Комунальної Установи «Центр надання соціальних послуг» Благодатненської сільської ради, були вручені подарункові набори (у кількості 75 од.).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь