ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ БЛАГОДАТНЕНСЬКОЇ ГРОМАДИ ВОЛОДИМИРА НЕГРАЯ

Дата: 01.10.2023 10:52
Кількість переглядів: 35

Фото без опису   Шановні земляки, відважні сини та дочки українського народу!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Захисників та Захисниць України! Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була заступницею і покровителькою українського козацтва, а тепер і Українського війська. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами.

День захисників і захисниць – передусім свято тих, завдяки кому ми втримали незалежність та маємо змогу жити своїм щоденним життям – працювати, творити, виховувати дітей. Наш з вами обов’язок забезпечувати нашій армії міцний тил – кожен у свій спосіб, але з максимальною самовіддачею, так, щоб це посилювало наших оборонців і наближало перемогу.

В скорботі схиляємо голови перед тими, хто поліг за волю України, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю від злого та підступного ворога. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – Захисників та Захисниць української землі!

Дякую Вам за відданість Україні та її народу! Бажаю міцного здоров’я, родинної злагоди, успіхів у повсякденному житті. Хай Ваше життя буде наповнене добром, благополуччям та миром!

Слава Героям! Слава Україні!

З повагою, голова Благодатненської громади

Володимир НЕГРАЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь