Кожен 2-й українець почувається емоційно гірше, ніж три роки тому

Дата: 25.09.2023 14:57
Кількість переглядів: 126

 

Фото без описуНа замовлення третього Саміту перших леді та джентльменів британська компанія Alligators Digital провела глобальне соціологічне дослідження серед жителів 11 країн. Відповіді дозволили частково описати, як сприймають ментальне здоров’я в Україні та світі.

 

До Всесвітнього дня ментального здоров’я, який відзначають 10 жовтня, поділимося деякими спостереженнями. Одні засмучують, інші надихають, та усі вони — маркери для розуміння, до чого ми прагнемо і над чим ще слід попрацювати.

 

Одне з опитувань показує, що певний вплив війни на собі відчувають і в Німеччині, Польщі, США. Що ж до України, наразі через постійний стрес кожен 2-й її житель почувається значно гірше, ніж кілька років тому.

 

Ментальне здоров’я є одним з найбільших викликів сьогодення. Розуміння, що таке стрес, навички самодопомоги та усвідомлення того, що звернутися по допомогу — це не соромно, стають не просто важливими, а життєво необхідними.

 

Нагадаємо, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» створена за ініціативою першої леді Олени Зеленської.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь