Найочікуваніша прем’єра - сильне та життєствердне кіно до Дня Захисників і Захисниць України

Дата: 22.09.2023 13:23
Кількість переглядів: 61

Фото без опису Дорогі українці, ваше шанування і любов до Воїнів є в житті і в цьому кіно.

Кіно створили жінки для розвитку естетичного і художнього смаку підростаючого покоління і культивування кращих рис української ментальності. Ми спонукаємо зростаючі особистості до активної протидії українофобству, аморальності, сепаратизму. У фільмі нема сцен насилля та жорстокості. Легко і чуттєво, через емоційне сприйняття глядач інформаційно і морально збагачується.

 Фільм насичений музичними композиціями. У стрічці звучать поезії: Олени Теліги «Сучасникам», вічні рядки Тараса Шевченка, сучасний твір «Рядок з автобіографії» Оксани Забужко у виконанні сестер Тельнюк, щемливі рядки «Два кольори» Дмитра Павличка у виконанні матерів, дружин і дітей Воїнів. Сучасні рядки пісні «Висота» у виконанні військового оркестру формує духовні цінності українського патріота: почуття патріотизму, національної свідомості, любові до українського народу, його історії, Української Держави, рідної землі, родини, гордості за минуле і сучасне на прикладах героїчної історії українського народу та кращих зразків культурної спадщини.

Унікальні історичні матеріали Голодомору та особистостей Розстріляного Відродження з кінофотофоноархіву ім. Г. С. Пшеничного утверджують в свідомості і почуттях особистості патріотичні цінності, переконання і повагу до культурного та історичного минулого України.

Кожна розповідь Воїна цієї стрічки сприяє набуттю дітьми та молоддю патріотичного досвіду на основі готовності до участі в процесах державотворення, уміння визначати форми та способи своєї участі в життєдіяльності громадянського суспільства.

Півтори години кіно витончено і майстерно формують позитивний образ ветеранів АТО і ООС, Захисників України; популяризують військову історію; вшановують національну пам’ять.

Цей фільм є захистом українського суспільства від агресивного впливу деструктивної пропаганди, передусім з боку країни окупанта росії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь