Легендарний Роберт Сапольскі, нейробіолог, професор Стенфордського університету, став гостем спеціального сезону подкасту «Простими словами»

Дата: 04.08.2023 15:40
Кількість переглядів: 96

Фото без описуЛегендарний Роберт Сапольскі, нейробіолог, професор Стенфордського університету, став гостем спеціального сезону подкасту «Простими словами»👉http://surl.li/jtmnd, що виходить у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олена Зеленська.

Про це перша леді розповіла у своєму телеграм-каналі.

«Пишаюся тим, що маємо таку підтримку науковця, і дуже раджу послухати розмову з ним», - зазначила Олена Зеленська.

🎙У цьому випуску йдеться про природу зла й агресії росіян, що вторглися в Україну. Про втому від страху та способи покращити свій психологічний добробут.

«Ви перебуваєте в одному з найбільш напружених фізично та психологічно місць на планеті», – звернувся науковець до слухачів.

За його словами, українці розплачуються за це своїм ментальним здоров’ям, а наслідки війни впливатимуть на наступні покоління.

Роберт Сапольскі зазначив, що найперший крок до розв’язання проблем психічного здоров’я – це, власне, визнання проблеми. На держаному рівні її вже визнано, тому й було запущено Всеукраїнську програму ментального здоров’я. І цей подкаст – один із безлічі кроків, які ми робимо, щоб жоден українець не соромився у відповідь на питання «Ти як?» визнавати, що він не ОК, і шукати допомоги.

🎧Також перша леді радить послухати попередній випуск подкасту 👉http://surl.li/jtmnu, на тему «Самопошкодження, алкоголь і суїцид серед підлітків». Як знайти вихід, пояснює професор, дитячий і підлітковий психіатр Денис Угрин із Лондона.

#тияк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь