ВІТАЄМО ВИПУСКНИКІВ «УНІВЕРСИТЕТУ ТРЕТЬОГО ВІКУ» ІЗ ЗАКІНЧЕННЯМ НАВЧАННЯ

Дата: 04.07.2023 16:50
Кількість переглядів: 108

Фото без опису  «Вчитися ніколи не пізно!» цей факт на власному прикладі довели студенти, а нині вже випускники» Університету третього віку КУ «ЦНСП» Благодатненської сільської ради.

Протягом навчального року студенти охоче відвідували інформативні лекції, демонстрували навики і вміння під час  практичних занять на факультетах «Краєзнавство», «Культурно- мистецького напрямку», «Основи здорового способу життя».

 Протягом всього часу вони спілкувалися між собою, цікаво і корисно проводили вільний  час, підтримували і допомагали одне одному, розкривали свої таланти, а також отримали нові цікаві знання різної тематики. Як говорять деякі студенти,  цей Університет ще й продовжує життя, хочеться жити і не відставати від сучасності.

  В урочистій, святковій атмосфері  працівники КУ «ЦНСП» щиро привітали випускників поважного віку із завершенням навчання, та вручили їм важливий документ – сертифікат, що посвідчує проходження курсу навчання в «Університеті третього віку.

 Дякуємо волонтерам : Величко А.В., Потапова Т.І., Андрусенко О.Д, Воронцову В.І., Павич   Н.М., Хижняк Л.І за роботу в освітній сфері для людей поважного віку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь