До уваги власників тварин! Інформація стосовно умов спрощеної процедури некомерційного переміщення домашніх тварин з України на територію Румунії.

Дата: 04.05.2023 09:15
Кількість переглядів: 108

     З метою використання в роботі Вознесенське районне управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області просить повідомляє, що за інформацією компетентного органу Румунії змінюються умови спрощеної процедури некомерційного переміщення домашніх тварин з України на територію Румунії.  

      З 01.05.2023 Румунія повертається до застосування положень Регламенту ЄС 576/2013, в тому числі щодо обов’язковості проведення тесту на визначення титру антитіл до сказу при здійсненні некомерційних перевезень домашніх тварин.

      Додатково інформуємо, що перелік лабораторій, уповноважених в країнах ЄС і в країнах, що не входять до ЄС, для перевірки ефективності вакцинації проти сказу собак, котів і тхорів, які в’їжджають до країни ЄС, доступний за посиланнями https://bit.ly/3VprHUp

     Також зазначаємо, що з вимогами та іншою актуальною інформацією щодо некомерційного переміщення тварин можна ознайомитися на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби в розділі «Вимоги до некомерційного переміщення тварин» за посиланням https://bit.ly/44qqNuF


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь