До уваги! З 01.04.2023 р. по 31.05.2023 р. проводитимуться заходи щодо благоустрою в населених пунктах Благодатненської громади

Дата: 24.03.2023 15:36
Кількість переглядів: 108

Фото без описуЗгідно з рішенням виконавчого комітету Благодатненської сільської ради №15 від 17.03.2023 р. «Про наведення санітарного порядку на території Благодатненської сільської ради», звертаємось до мешканців громади щодо необхідності наведення санітарного порядку біля своїх приватних будівель і територіях прилеглих до домоволодінь.


Підприємцям, установам та організаціям необхідно забезпечити прибирання на ділянках навколо торговельний підприємств та організацій незалежно від форм власності щоденно організовують власники або керівники цих об’єктів.


Також, суб’єкти господарювання будь-яких форм власності зобов’язані встановлювати урни біля входу і виходу з адміністративних, побутових, навчальних, торгових приміщень, біля торгових палаток, павільйонів та інших споруд. Урни повинні утримуватися в належному естетичному, технічному стані та своєчасно звільнятися від сміття.


Дякуємо за розуміння!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь