У Миколаєві та області продовжує формуватися стрілецький батальйон ЗСУ

Дата: 17.02.2023 11:05
Кількість переглядів: 194

Миколаївський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки продовжує прийом патріотично-налаштованих та вмотивованих громадян для формування стрілецького батальйону ЗСУ.

Відповідно до наказу Головнокомандувача Збройних Сил України, у зв’язку з військовою агресією рф проти України та з метою оперативного реагування на загрози національній безпеці держави, прийнято рішення про формування стрілецьких батальйонів у кожній області та містах Київ і Дніпро.

Стрілецький батальйон формується з патріотично налаштованих та вмотивованих громадян, які не мають обмежень за станом здоров’я до проходження військової служби з обліковими спеціальностями.

На службу запрошують чоловіків та жінок від 18 до 60 років. Наявність військової спеціальності вітається, однак осіб без відповідного досвіду також приймають.

Потрібні і офіцери, і сержанти, і рядові, і ті, хто служив, і ті, хто не служив, бо буде проводитися навчання та бойове злагодження. Треба і економісти, і юристи, і відділи МПЗ, цивільно-військового співробітництва тощо. Є багато напрямків і кожен може себе знайти.

Також це актуально і для жінок, тому що є посади кухарів, зв’язківців, бойових медиків (не обов’язкова медична освіта), санітари, фельдшери (медична освіта) — тобто за будь-якою спеціальністю.

Військовослужбовці батальйону зможуть отримати нову спеціальність, кар’єрний зріст, гарантовану гідну заробітну плату та додаткові грошові винагороди, соціальний та медичний захист, забезпечення всіма видами форми та харчуванням.

👉Для отримання детальнішої інформації охочі можуть звертатися до РТЦК та СП Миколаївської області або за номерами телефонів: 067 725 34 70; 095 766 28 10; 096 109 17 64; 067 725 34 83.

Дізнатися про вакансії можна також і в центрах зайнятості.

За інформацією Миколаївський обласний ТЦК та СП.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь