Щодо роботи Національної платформи продовольчої безпеки

Дата: 30.08.2022 10:48
Кількість переглядів: 404

Арбузинським управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє про наступне.

     Дріжджі, м'ясні консерви, борошно, гречана крупа та дизельне паливо є найбільш затребуваними товарами, які найчастіше шукають користувачі Національної платформи продовольчої безпеки.

     Так, на сьогоднішній день на платформі опубліковано більше 70 потреб у дріжджах, які шукають користувачі з Київської, Житомирської, Дніпропетровської, Черкаської, Хмельницької, Миколаївської, Одеської та Чернігівської областей. Опубліковані пропозиції відповідного товару наразі відсутні.

     Майже стільки же запитів опубліковано щодо м'ясних консервів. Їх шукають користувачі з Київської, Житомирської, Миколаївської, Дніпропетровської, Хмельницької та Харківської областей.

     Трохи менше 70 запитів опубліковано щодо постачання борошна. Цей товар потребують учасники з Житомирської, Миколаївської, Харківської, Київської, Дніпропетровської, Одеської, Луганської, Львівської, Полтавської та Вінницької областей.

     Більше 50 запитів опубліковано щодо гречаної крупи від учасників з Миколаївської, Дніпропетровської, Київської, Одеської, Житомирської, Рівненської, Харківської, Чернівецької та Чернігівської областей.

     Дизельне паливо шукають майже три десятки користувачів з Сумщини, Вінниччини, Миколаївщини, Одещини та Волині.

     Нагадаємо, учасники, зареєстровані, на платформі, мають змогу напряму контактувати та укладати угоди з постачанням необхідних товарів. Реєстрація та робота на Платформі https://dpss.creatio.com/ для всіх учасників безкоштовна. На головній сторінці можна завантажити інструкцію з використання платформи. Постійну підтримку можна отримати за телефоном (098)132-67-05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь