Щодо роботи Національної платформи продовольчої безпеки

Дата: 30.08.2022 10:48
Кількість переглядів: 430

Арбузинським управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє про наступне.

     Дріжджі, м'ясні консерви, борошно, гречана крупа та дизельне паливо є найбільш затребуваними товарами, які найчастіше шукають користувачі Національної платформи продовольчої безпеки.

     Так, на сьогоднішній день на платформі опубліковано більше 70 потреб у дріжджах, які шукають користувачі з Київської, Житомирської, Дніпропетровської, Черкаської, Хмельницької, Миколаївської, Одеської та Чернігівської областей. Опубліковані пропозиції відповідного товару наразі відсутні.

     Майже стільки же запитів опубліковано щодо м'ясних консервів. Їх шукають користувачі з Київської, Житомирської, Миколаївської, Дніпропетровської, Хмельницької та Харківської областей.

     Трохи менше 70 запитів опубліковано щодо постачання борошна. Цей товар потребують учасники з Житомирської, Миколаївської, Харківської, Київської, Дніпропетровської, Одеської, Луганської, Львівської, Полтавської та Вінницької областей.

     Більше 50 запитів опубліковано щодо гречаної крупи від учасників з Миколаївської, Дніпропетровської, Київської, Одеської, Житомирської, Рівненської, Харківської, Чернівецької та Чернігівської областей.

     Дизельне паливо шукають майже три десятки користувачів з Сумщини, Вінниччини, Миколаївщини, Одещини та Волині.

     Нагадаємо, учасники, зареєстровані, на платформі, мають змогу напряму контактувати та укладати угоди з постачанням необхідних товарів. Реєстрація та робота на Платформі https://dpss.creatio.com/ для всіх учасників безкоштовна. На головній сторінці можна завантажити інструкцію з використання платформи. Постійну підтримку можна отримати за телефоном (098)132-67-05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь