ВІТАННЯ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 24.08.2022 09:31
Кількість переглядів: 560

День незалежності України — державне свято України, що відзначається щорічно 24 серпня на честь прийняття Верховною радою УРСР «Акта проголошення незалежності України», що прийнято вважати датою утворення держави Україна в сучасному вигляді. 

Вперше День Незалежності України святкували не 24 серпня, а 16 липня ? у день, коли Верховна Рада ухвалила Декларацію про державний суверенітет України. Саме цей документ, ухвалений у 1990-му, дав змогу через рік проголосити незалежність. І вже після цього свято вирішили відзначати 24 серпня. Рішення про проголошення незалежності не було простою забаганкою політиків. Його ухвалювали за допомогою всенародного референдуму, на який винесли лише одне запитання – «Чи підтверджуєте Ви Акт проголошення незалежності України?». Понад 90% українців в усіх областях країни висловили схвальну думку.

Цьогоріч День Незалежності України має для всіх українців особливе значення. У нас триває війна і окупанти скаженіють від своєї безпорадності. Українці ж продовжують гідно протистояти нелюдам й вражати світ своєю незламністю, силою духу та єдністю. Саме зараз ми переживаємо історичний момент, наша нація гартується у боротьбі. Ми назавжди запам'ятаємо те, хто нам друг, а хто ворог. Віримо, що зовсім скоро ми гучно святкуватимемо нашу перемогу.

Колектив Первомайського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області вітає українців із 31-ю річницею Незалежності нашої України! Бажаємо безтурботного і мирного життя в улюбленій країні, нехай Україна більше ніколи не знатиме скрутних часів! Хай живе вільний народ! Слава Україні! Героям Слава!

 

 

Євгеній Пономаренко

Інспектор Первомайського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь