День Державного Прапора

Дата: 23.08.2022 15:00
Кількість переглядів: 443

День Державного Прапора

 

23 серпня українці святкують День Державного Прапора. Цей день є особливим – він присвячений одному з найголовніших символів нашої держави. Синьо-жовтий стяг має дуже важливе значення для українців, бо він символізує нашу незламність і прагнення бути вільними.

Офіційно День державного прапора відзначають з 2004 року. Державне свято було засноване указом другого президента України Леоніда Кучми «Про День Державного Прапора України» від 23 серпня 2004 року. Український прапор відтепер набув зовсім іншого значення: зі стандартного державного символу він став символом незламної боротьби сильної нації. Сьогодні кожен українець відчуває свою особисту відповідальність та трепет у серці, коли бачить, як майорить наш прапор. Синьо-жовтий стяг – один з трьох символів суверенітету України. Він є ознакою перемог – ціннісних, спортивних, наукових. Маємо популяризувати прапор України далеко за її кордонами, аби поєднання синього та жовтого забарвлень асоціювалися з сильною, незалежною та успішною державою.

Колектив Первомайського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області вітає українців із  Днем Державного Прапора.

 

Євгеній Пономаренко

Інспектор Первомайського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь