День Державного Прапора

Дата: 23.08.2022 15:00
Кількість переглядів: 485

День Державного Прапора

 

23 серпня українці святкують День Державного Прапора. Цей день є особливим – він присвячений одному з найголовніших символів нашої держави. Синьо-жовтий стяг має дуже важливе значення для українців, бо він символізує нашу незламність і прагнення бути вільними.

Офіційно День державного прапора відзначають з 2004 року. Державне свято було засноване указом другого президента України Леоніда Кучми «Про День Державного Прапора України» від 23 серпня 2004 року. Український прапор відтепер набув зовсім іншого значення: зі стандартного державного символу він став символом незламної боротьби сильної нації. Сьогодні кожен українець відчуває свою особисту відповідальність та трепет у серці, коли бачить, як майорить наш прапор. Синьо-жовтий стяг – один з трьох символів суверенітету України. Він є ознакою перемог – ціннісних, спортивних, наукових. Маємо популяризувати прапор України далеко за її кордонами, аби поєднання синього та жовтого забарвлень асоціювалися з сильною, незалежною та успішною державою.

Колектив Первомайського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області вітає українців із  Днем Державного Прапора.

 

Євгеній Пономаренко

Інспектор Первомайського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь