Про бронювання військовозобов’язаних в агропромисловому комплексі

Дата: 16.03.2022 11:31
Кількість переглядів: 299

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня             2022 року № 194 «Деякі питання бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану» та з метою своєчасного проведення комплексу весняно-літніх польових робіт, забезпечення виробництва сільськогосподарської продукції та продовольства для забезпечення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань та населення прошу, у разі потреби, надіслати до Мінагрополітики України на e-mail: mobagro2022@gmail.com:
1. Лист з пропозиціями щодо бронювання військовозобов’язаних з відповідним обґрунтуванням, зазначенням електронної адреси, контактних номерів, телефонів та осіб тощо за формою, що додається, у форматі pdf (додаток 1);
2. Пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних за визначеною формою, що додається у форматі Excel (додаток 2).
Для оперативного опрацювання матеріалів, файли просимо назвати у форматі: Рік. Місяць. Число (коли подаються пропозиції). Скорочене найменування організації. Кількість працівників, що подаються на бронювання.
Наприклад:
2022.03.09.Украгрозерно.12.pdf
2022.03.09.Украгрозерно.12.xlsx
Зобов’язуємо керівників підприємств, установ та організацій галузей агропромислового виробництва, які надали пропозиції та отримали витяг з наказу Мінекономіки інформувати у триденний термін Мінагрополітики України про звільнення військовозобов’язаного (виключення зі списків, переведення на іншу посаду) або ліквідації суб’єкта господарювання.
Телефон для довідок: +38063-181-51-83.

Додаток 

Додаток

Додаток 3

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь