ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ БЛАГОДАТНЕНСЬКОЇ ГРОМАДИ ВОЛОДИМИРА НЕГРАЯ З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 21.01.2022 15:46
Кількість переглядів: 239

          Шановні мешканці Благодатненської громади!

Щороку, 22 січня, українці відзначають День Соборності України. Цього дня у 1919 році, з проголошенням Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік, відбулося символічне об’єднання українських земель в єдину, соборну, українську державу.

На шляху до створення української держави Акт Злуки мав вагоме значення, адже об’єднання українських земель відбулося за ініціативи і власної волі українців, а не було накинуто насильно зовнішніми чинниками.

На жаль тоді українцям реалізувати бажаного не вдалося, однак ця подія стала яскравим виявом їх прагнення до національної єдності.

Впевнений, що не зважаючи на всі труднощі, які випали на долю нашої країни, лише в єдності наших спільних дій вдасться досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної, істинно незалежної європейської держави, якою пишатимуться нащадки.

На сьогодні, соборність передбачає не лише пам’ять про минуле, а й потребує згуртованої спільної праці та взаємодії в сучасній Україні, коли ми, з різних регіонів, спілкуємося, разом працюємо, створюємо знакове і важливе.

Тож нехай цей урочистий день утвердить нас у єдності та патріотизмі, додасть кожному наснаги працювати задля блага нашої країни та добробуту наших людей.

Слава Україні!

З повагою, голова Благодатненської ТГ

Володимир Неграй


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь