ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 19.12.2021 08:58
Кількість переглядів: 271

Шановні мешканці Первомайського району!

19 грудня одне із найсвітліших і найрадісніших християнських свят, що приносить в наші оселі радість, світло і добрі сподівання. З приходом цього дня кожен з нас очікує на маленьке диво, подароване Святим Миколаєм.

Особливі надії на Миколая покладають діти, а також ті, кого доля обділила своєю прихильністю, бо щиро вірять, що добрий і всесильний покровитель допоможе здійснити давню заповітну мрію.

Ми ж, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах дітлахів, посіяло зерно любові до ближнього, поваги до минулого. Особливої уваги потребують більше 300 обездолених дітей Первомайського району.

У цей особливий день кожна дитина повинна відчути любов та опіку Святого Миколая і саме ми з вами можемо подарувати радість свята кожній дитині, свою любов, тепло та ніжність. Адже від повсякденної турботи про дітей залежить майбутнє нашої малої батьківщини.

Бажаю вам міцного здоров’я! Нехай у ваших оселях лунає сміх малечі та сяють радістю дитячі очі, панують злагода та любов, затишок та добробут, а Святий Миколай захищає вас та ваших близьких від усіх негараздів!

З повагою

Голова Первомайської

райдержадміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь