ДЕНЬ МІСЦЕВОЇ ПРЕСИ

Дата: 15.09.2021 14:53
Кількість переглядів: 546

14 вересня у Семенівці відзначили День газети «Вісник Семенівської сільської ради». У вестибулі була розташована виставка археологічних експонатів з краєзнавчого музею Семенівської школи (керівник Потапенко Н.М.), а також старожитностей, зібраних на одному городі в центрі села. Поряд розміщалися цьогорічні нагороди народного театруГран Прі обласного та Всеукраїнського фестивалів.

Вечір, який по суті є усним випуском газети, почався з традиційного привітання редактора у пісенно-танцювальній формі. Потім поговорили про день 14 вересня, про саму газету, якій виповнилось вже 15 років, оголосили (і показали на екрані) привітання від голови Первомайської райдержадміністрації С.Саковського.

Потім була сторінка про життя театру і про жіночий вокальний ансамбль, який народився в надрах театру і почав самостійні виступи рівно 5 років тому на святі газети у 2016 році.

Змістовно поговорили про памятки археології поблизу Семенівки. Тут знайдені 5 поселень епохи неоліту і одне з них є памяткою національного значення.

Далі слово взяли гостікозаки з громадської організації «Бугогардова Січ», отаманМарина Попенко. Вони почали свій виступ з вражаючої демонстрації бойового вишколу, потім заспівали кілька пісень та розповіли про історію і сьогодення українського козацтва.

Інші гості прибули з Новогригорівки. Василь Юдов презентував книгу «100 гуморесок з бурянців», а вокальне тріо «Вербиченька» відзначило 30-річчя свого сценічного життя. Слід сказати, що гості були, як мовиться, в ударі і справили прекрасне враження.

Виступили також колективи нашого БК: старші групи танцювального колективуансамблі «Калейдоскоп» та «Асорті», вокальні ансамблі та солісти, читці, юні театрали. День газетиважливий етап культурного життя Семенівського БКпочаток нового концертного сезону.

Фото без описуБільше фото https://www.facebook.com/blagogromada/posts/3195432124034215


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь