СВЯТО В СЕМЕНІВЦІ

Дата: 24.08.2021 10:08
Кількість переглядів: 612

23 серпня Семенівка в урочистій обстановці відзначила День Державного прапора та 30-ту річницю незалежності України. До початку заходу на площі почали працювати атракціони. На подвір’ї облаштували фотозону, щоб кожен міг зафіксувати цей пам’ятний день. Основне дійство розгорнулося на широкому порозі будинку культури, який, до речі, для цього і проектувався.

Вечір розпочався святковим танцем у виконанні учасників всіх танцювальних колективів. Вокальний ансамбль разом зі всіма присутніми виконав Державний гімн України. Урочисто внесли Державний прапор України. Зі святом семенчан привітали староста І.Д.Герасименко та голова ради ветеранів А.М.Фендик. Вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав життя за свободу України та поклали квіти до пам’ятника загиблим землякам. Віолетта Кравченко прочитала власний вірш, присвячений ювілею нашої держави.

Концертна програма була доволі насиченою: солісти, вокальні й танцювальні колективи, читці радували глядачів новими концертними номерами. Прийшли зі своїми привітаннями і вихованці ДНЗ «Перлинка».

Відбулися традиційні проводи випускників школи, які закінчують виступи у дитячих колективах. Від імені громади директор БК вручив їм грамоти та подарунки. В той вечір з танцювальних колективів провели Катерину Бойко (яка ще й брала участь у народному тетарі), Катерину Тініченко (яка також займалась і художнім читанням) та Анастасію Федчак. Не змогли бути присутніми з поважних причин Марія Трофімова та Ольга Васильєва, які також були й музикантами духового оркестру. Оля, наприклад, вступила до Інституту військово-морських сил і зараз перебуває, фактично, на військовій службі. Але в будинку культури знайшовся запис її виступу як музиканта, який і був показаний на великому екрані та заслужив аплодисменти присутніх. Потім провели ще двох музикантів оркестру: Єлизавету Єфименко та Наталію Микульшин.

Вечір традиційно закінчився дискотекою.

Фото без опису

Більше фото - https://www.facebook.com/blagogromada/posts/3178383492405745


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь