День кримського спротиву російській окупації

Дата: 18.02.2021 10:57
Кількість переглядів: 1606

 6 років тому, 26 лютого 2014 року у Сімферополі під стінами Верховної  Ради АРК  відбувся мирний, проукраїнський мітинг кримських татар та українців, організований Меджлісом кримськотатарського народу на підтримку територіальної цілісності України, задля того,щоб продемонструвати усьому світові, що Крим – це Україна.

У акції взяли участь приблизно 10 тисяч громадян . На превеликий жаль в ніч с 26 на 27 лютого побачивши реакцію громадян України напередодні, російський спецназ порушивиши  українське та міжнародне законодавство почав захоплення будівлі Верховної Ради АРК та м. Сімферополь, де потім під дулами автоматів було відправлено у відставку законне, українське керівництво АРК і було проголошено оргназіцію т.зв. «референдуму про приєднання до РФ», який відбувся 1 березня з численними порушеннями українского, міжнароного закондавства  та у супроводі російських військових.

   Згадуючи ті події – українці та увесь цивілізований світ підтримують Український Крим та українців і кримських татар, які живуть в АРК,в умовах тимчасової російської окупації. Крим – це Україна.Так було, так є і так буде завжди. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь