На Миколаївщині активно триває процес реорганізації райдержадміністрацій

Дата: 28.01.2021 15:41
Кількість переглядів: 402


Фото без опису

 

Сьогодні, 28 січня, за участю першого заступника голови облдержадміністрації Георгія Решетілова та керівниці апарату Миколаївської облдержадміністрації Світлани Ломакіної відбулась відеоселекторна нарада з головами комісій з реорганізації РДА та їх заступниками. На порядку денному стояло питання виконання заходів з реорганізації райдержадміністрацій.

 

На початку наради Георгій Решетілов представив учасникам нову керівницю апарату Миколаївської ОДА Світлану Ломакіну, яка з сьогоднішнього дня приступила до виконання обов’язків. Він зазначив, що наразі Світлана Геннадіївна також буде координувати процес реорганізації райдержадміністрацій.

 

На нараді було розглянуто питання вивільнення державних службовців райдержадміністрацій у зв’язку з припиненням їх функціонування. Начальниця юридичного відділу апарату облдержадміністрації Світлана Русс поінформувала, що відповідно до роз’яснення Національного агентства України з питань державної служби  від 16.01.2021 № 125-р/з звільнення державних службовців апарату та структурних підрозділів здійснюється відповідно керівником апарату або керівником структурного підрозділу РДА.

 

Світлана Ломакіна зазначила, що у разі виникнення додаткових питань, Миколаївська облдержадміністрація в обов’язковому порядку сприятиме у вирішенні проблемних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь