До кінця карантину в Україні встановлено граничну ціну на газ

Дата: 21.01.2021 10:01
Кількість переглядів: 370

З 1 лютого 2021 року на період дії карантину, але не довше ніж до 31 березня поточного року, в Україні встановлено граничну ціну на природний газ для побутових споживачів на рівні 6 гривень 99 копійок за 1 куб. метр. Тариф діятиме з урахуванням податку на додану вартість та плати за транспортування магістральними газопроводами до внутрішніх точок виходу з газотранспортної системи.


Відповідні зміни закріплені у постанові Кабінету Міністрів №25 від 18 січня 2021 року. Їх було оприлюднено на офіційному вебсайті Кабінету Міністрів України. З документом можна ознайомитися за посиланням https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennya-zmin-do-deyakih-postanov-kabinetu-ministriv-t180121

 

Нагадаємо, що у понеділок, 18 січня, голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім в ході наради звернувся до голів райдержадміністрацій, міських, селищних, сільських голів територіальних громад з проханням проводити інформаційно-роз`яснювальну роботу з населенням щодо можливостей зміни постачальника газу, надання відповідних роз’яснень стосовно тарифів та цін на тепло, газ, електроенергію.


“Прошу поставитись до цього дуже відповідально. Хочу, щоб ви почали активну роз'яснювальну роботу. Люди повинні знати все, як є. Потрібно називати речі своїми іменами та говорити про все як є. Влада повинна створювати комфортні умови для громадян, над чим і працюємо”, - сказав Віталій Кім.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь