Арбузинське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє про фальсифікацію продуктів!

Дата: 13.01.2021 13:36
Кількість переглядів: 493

 

На виконання розпоряджень головного державного ветеринарного інспектора України від 05.01.2021 № 1 «Щодо протидії фальсифікації ковбас, ікри лососевої» та від 05.01.2021 № 2 «Щодо протидії фальсифікації масла солодковершкового» та відповідно до повідомлень ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» в рамках масмедійного проекту «СТОП ФАЛЬСИФІКАТ» встановлено факти невідповідності виробництва та/або обігу харчових продуктів операторами ринку:

     - ковбасних виробів - ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», ТОВ «Феракс», ТОВ «М’ясокомбінат Ювілейний», ПрАТ «Український Бекон»;

     - ікри лососевої (горбуші) - ПрАТ «Дальриба», ТОВ «Флагман Сіфуд»;

     - масла солодковершкового - ТОВ «Рихальський завод сухого молока», ТОВ «Еней», ТОВ «Фірма АПРЕЛЬ», ПП «Земледух В Т», ТОВ «Іва-Арт», ТОВ «Городенківський сирзавод», ТОВ «Інтер-мол», ТОВ «Терен-Про», ВАТ «Турківський молокозавод», ТОВ «Гранд Молпродукт», ТДВ «Яготинський молзавод, Золотоніський маслоробний комбінат», ПП «Рось» філія «Роменський молочний комбінат», ТОВ «Мілкіленд-Україна».

     На підставі вищезазначеного та з метою протидії обігу небезпечного, непридатного до споживання, неправильно маркованого харчового продукту просимо довести зазначену інформацію до відома операторів ринку, що провадять діяльність з реалізації харчових продуктів.    

Результути досліджень


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь