ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ 2020

Дата: 02.06.2020 08:13
Кількість переглядів: 532

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ 2020

Традиційно, 1 червня, молодь нашої громади усі гуртом збиралися в Семенівському БК, де з піснями, танцями та купою розваг проводили своє улюблене свято.

Напередодні святкування громадою виділялися кошти на преміювання переможців різноманітних учнівських олімпіад, учасників освітніх та творчих конкурсів. Урочисто на сцені дітям вручалися їх заслужені нагороди, і це служило неабиякою мотивацією для усіх.

В цьому році, на жаль, обставини змушують відзначати цей день по-іншому, але традиція з врученням премій була дотримана і в карантинному режимі.

Голова громади Володимир Неграй та т.в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Благодатненської сільської ради Олександр Третяк нагородили почесними грамотами та преміями учнів-переможців ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін, учнів, які посіли призові місця в районному етапі Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім.. Т.Шевченка, учнів, які посіли призові місця в районному етапі ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені П.Яцика, переможців обласних конкурсів, таких як, «Поетична пристань», «Заповіт-2020», «Барви надії» та учасників Семенівського дитячого духового оркестру «Бузькі перлини», які посіли перше місце в обласному конкурсі «Art family».

Діти щиро подякували за почесні нагороди та пообіцяли вчитися ще краще.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь