До відома жителів сільської місцевості! Власний будинок – запорука сімейного добробуту

Дата: 22.05.2018 19:31
Кількість переглядів: 891

До відома жителів сільської місцевості!

Власний будинок – запорука сімейного добробуту!

 В Миколаївській області діє Цільова регіональна програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім», впроваджується за сприяння обласної державної адміністрації, обласної ради та спрямована на створення відповідних житлових та соціально-побутових умов саме для сільського населення області, в першу чергу для молодих спеціалістів, молодих сімей, працівників соціальної сфери села, сільськогосподарських формувань, обслуговуючих галузей. На сьогодні вона є практично єдиною реальною можливістю для поліпшення умов проживання на селі.

Реалізується Програма шляхом надання сільським мешканцям пільгових довгострокових кредитів під 3 відсотки річних та безвідсоткових кредитів сім’ям з трьома і більше неповнолітніми дітьми, на будівництво,  реконструкцію, добудову, придбання індивідуальних житлових будинків з надвірними підсобними приміщеннями, спорудження інженерних мереж, заходи з енергозбереження зі строком погашення кредиту до 20 років, а для молодих сімей (подружжя, вік якого не перевищує 35 років) - до 30 років.

Граничні сумикредиту, залежно від видів кредитування, складають:

300000грн-на будівництво нового житла,

150000 грн – на реконструкцію та добудову житла,

200000грн-на придбання житла,

100000 грн – на заходи з енергозбереження житла,

50000грн-на спорудження інженерних мереж (газифікація,водопостачання, електроопалення), та підключення їх до існуючих комунікацій.

З питань отримання кредитів звертатися до спеціалізованої кредитно-фінансової господарської організації "Миколаївський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі",  який знаходиться за адресою:

 м. Миколаїв, вул. Робоча-2А, офіс 508.

Консультацію стосовно умов надання довгострокового пільгового кредиту сільським мешканцям можливо отримати за телефоном: 0512-56-34-22».

Перелік документів та вимоги до позичальників дивіться у розділі "Житлове будівництво".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь