Заходи до Дня Перемоги с.Семенівка

Дата: 09.05.2018 10:18
Кількість переглядів: 886

8 травня у Семенівці пройшли урочисті заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом. О 19.30 на меморіалі, де знаходиться братська могила 51 воїна, що загинули в боях за Семенівку, зібралися жителі села. Був тихий теплий вечір. Небо вкрилося хмарами, сумуючи за полеглими в боях на фронтах другої світової війни. 843 жителя Семенівки пішли на війну і 387 назавжди залишились на її дорогах. Настоятель храму о.Валентин відслужив панахиду.

Фото без опису Потім розпочався мітинг, настрій якому задали працівники будинку культури та учасники художньої самодіяльності. До присутніх звернулися т.в.о. старости Семенівського старостинського округу І.Д.Герасименко, голова ради ветеранів А.М.Фендик та учні школи. Пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання, поклали квіти.Фото без опису
Після мітингу свято перемістилося до будинку культури, де на порозі виступав дитячий духовий оркестр «Бузькі перлини» під керівництвом О.О.Сизоненка. У вестибулі була розгорнута виставка робіт переможців конкурсу малюнків, який проходив у школі.
Концерт почався з великого розгорнутого прологу, в ході якого, зокрема, жіночий вокальний ансамбль виконав попурі на теми пісень про війну. Номери співаків, танцюристів та читців мали як тематичне спрямування, так і були присвячені мирному життю. Народний театр показав уривок з вистави «Три капелюхи», з яким 12 травня братиме участь в обласному огляді. Вечір завершився дискотекою, яка тривала до 24.00.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь