Унікальний досвід

Дата: 08.05.2018 13:28
Кількість переглядів: 986

В квітні місяця цього року, всі об’єднані територіальні громади Миколаївської області мали змогу взяти участь у цікавому і потрібному проекті  - «Школа прес-секретарів», яка була організована за підтримки Миколаївської облдержадміністрації для створення  об’єднаної  прес-служба територіальних громад.

Фото без опису

Головною метою, як стверджувалось у посиланнях,  є: «…навчання фахівців, здатних репрезентувати свої громади на рівні області, регіону, держави та за кордоном, створення єдиного координаційного та методичного центру із власним мультимедійним ресурсом та, в кінцевому підсумку, формування єдиного інформаційного поля, що висвітлює житія усіх громад Миколаївщини, незалежно від їх віддаленості від обласного центру. Для професійної підготовки фахівців - прес-секретарів та методичного центру із власним мультимедійним ресурсом та, в кінцевому підсумку, формування єдиного інформаційного поля, що висвітлює житія усіх громад Миколаївщини, незалежно від їх віддаленості від обласного центру».

Фото без опису Для професійної підготовки фахівців - прес-секретарів та власних кореспондентів територіальних громад Чорноморським державним університетом розроблено спеціальний 100-годинний курс, що триватиме з 23 квітня по 25 червня 2018 року. Курс підготовлено за безпосередньої участі викладачів ЧНУ імені Петра Могили та кращих прес-секретарів і журналістів Миколаєва – Ярослав Індіков, Олена Бережна, Василь Цимбал, Тетяна Жаренова, Олександр Пронкевич.

Фото без опису

Вже пройшли перші заняття, на якому викладачі поділились заннями та своїм досвідом у даній професійній діяльності.

Така можливість, насправді є унікальною, тому в свою чергу влада територіальних громад надала представників на навчання справді необхідних для громади фахівців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь