Спартакіада в селі Воєводське

Дата: 11.09.2017 13:25
Кількість переглядів: 759

Восьмого вересня у селі Воєводське, Благодатненської  сільської ради, на центральному стадіоні, відбувся відкритий Олімпійський урок в програмі спартакіади Воєводської школи до Дня фізичної культури і спорту України.

На свято завітало близько 160 дітей та стільки же вболівальників. Ніхто не залишився байдужим, усі діти з великою радістю та ентузіазмом приймали участь у конкурсах та змаганнях. Найзапекліша боротьба відбулась за перетягування канату,ніхто з учасників не хотів «здаватись без бою», трималися з усіх сил. Спартакіада пройшла під девізом – головне участь, а не перемога.

Всі учасники, вболівальники та організатори отримали шквал позитивних емоцій та вражень. Хто знає, можливо цей захід був першим кроком для великих звершень наших майбутніх олімпійських чемпіонів які прославлять своє село та рідну Україну?

Організатори свята – Тимченко В`ячеслав Миколайович, та Тимченко Микола В`ячеславович.  Усі переможці були нагороджені почесними грамотами, підтримку надали - Воєводська ЗОШ І-ІІІ ступенів та Благодатненська сільська рада.

За підготовлену інформацію та чудові фото дякуємо бібліотекарю села Воєводське –  Ользі Гребелюк-Андросовій.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь