Святковий захід село Воєводське

Дата: 14.10.2017 11:57
Кількість переглядів: 1036

14 жовтня Воєводський старостинський округ також відзначав 246 річницю заснування села.
Свято проходило у місцевому Будинку культури і зібрало повен зал глядачів. Святковий концерт організатори об`єднали з конкурсом для дівчат міні-міс «Осінь 2017» в якому взяло участь п’ятеро дівчат – Зажерило Каміла (королева балу), Шевченко Поліна ( міс скромність), Коломацька Тетяна ( міс елегантність), Нагірняк Вероніка (міс чарівність), Драч Вероніка ( міс господарочка).
На свято прибули почесні гості - депутат обласної ради Талпа Михайло Володимирович, який привітав усіх присутніх, бажаючи щастя та добробуту. Також з напутнім словом виступив голова ОТГ Неграй Володимир Анатолійович та вручив подарунки.
Т.в.о старости села Воєводське Крючков Сергій Володимирович вручив грамоти почесним жителям та 24-м дітям, учасникам художньої самодіяльності Будинку культури.
Працівники Будинку культури підготували концертну програму з поздоровленням у номінаціях «Золоте весілля» - Коверний Павло Григорович та Валентина іванівна, «Срібне весілля» - Дубовий Олег та Надія, молодята - Гамарц Володимира та Інну, наймолодшу жительку села – Ульяну яка нарадилась в сімї Кружинського Євгенія та Валентини, довгожителі – Богачова Любов Володимирівна, Шевченко Олександра Харитонівна. 
Артисти художньої самодіяльності які виступали на святковому концерті:
Олександр Коваленко, Олександр Кізім, дует Коломацька Тетяна та Варениця Данил, Максим Антонюк, дитячий танцювальний колектив « Веселий каблучок», дитячий танцювальний колектив Будинку культури.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь