Зустріч із бійцями АТО в Воєводській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 09.10.2017 11:48
Кількість переглядів: 891

6 жовтня в Воєводській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч школярів з бійцями АТО. На зустрічі були присутні бійці  Віктор Зосімов, Іван Тофан та волонтер Дмитро Зосімов. 

Захід умовно був поділений на три частини. Перша - це зустріч бійців із школярами, з офіційним нагородженням від бійців вчителів школи за волонтерську діяльність. Віктор Зосімов передав школі диплом учасника фестивалю «Пісні народжені в АТО». Також бійці дали змогу бажаючим відчути на собі суворі будні АТОшника, одягнувшись у повне спорядження бійця.

Друга частина виявилась не менш цікавішою, і відбулась уже на стадіоні, де бійці провели показний бій із зривами та захватом заручників. Звичайно   дітей таке дійство привело у захват, та у дорослих в очах був шок і страх.

Третя частина пройшла в більш спокійнішій атмосфері, за круглим столом з чаюванням та пригощенням, але байдужим не залишила нікого. Адже і бійці,  і старшокласники виконували проникливі пісні, тести яких були написані з реальних подій.

Ми дякуємо усім учасникам та організаторам заходу, а також за чудові фото та інформацію Ользі Гребелюк-Андросовій.  Про це потрібно говорити, і це потрібно знати. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь