Третя частина святкування Дня Семенівки

Дата: 14.10.2017 11:04
Кількість переглядів: 804

На день села, як правило, вшановують сімейні пари, які відзначають золоті та срібні ювілеї. В Семенівці вже досить давно вирішили, що така подія гідна окремого заходу. Тому кожного року День села Семенівки увінчує Родинне свято. На нього запросили пари, які цього року відзначають золоті та срібні ювілеї сімейного життя. З 24 пар, які взяли шлюб далекого 1967 року на сьогодні в Семенівці проживає одна: Вицина Раїса Іванівна і Василь Олександрович. І вони прийшли до БК на свято. З 18 пар, які взяли шлюб у 1992 році, в селі проживають 7 і з них 6 прийшли на свято. Це подружжя Мазаєва Анатолія Анатолійовича та Валентини Вікторівни, Галац Ярослава Васильовича та Алли Володимирівни, Бродовського Миколи Ігоревича та Світлани Миколаївни, Сивобородько Сергія Олексійовича та Ольги Валентинівни, Суслова Юрія Володимировича та Зої Василівни, Махині Олександра Андрійовича та Наталії Олександрівни.
Всі присутні на святі почули історії їхнього знайомства, подивилися старі фотографії. Ювіляри ділилися спогадами та давали поради молодим, як прожити у злагоді багато років. Потім випили іскристого шампанського. Не обійшлося й без вигуків «Гірко!» та весільних поцілунків. Від громади їм вручили подарунки, за традицією, це теплі ковдри.
І, звісно, свої виступи підготували самодіяльні артисти. Танцювали підготовча, 2-а молодша, середня групи та ансамбль естрадного танцю «Балаболи», співав жіночий вокальний ансамбль, а також Валентина Курченко, Оксана Бондар, Тетяна Давиденко, Тетяна Іртищева, Віра Кошова, читали вірші Тетяна Почеха, Катерина Тініченко, Карина Діку. 
Атмосфера цього вечора наповнена душевним теплом та любов’ю, тому його люблять семенчани. Було продано 204 вхідних квитки, що є хорошим результатом для цього року.
По закінченні родинного свята почалася дискотека, яка тривала до 24.00.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь