Сім`я без насильства

Дата: 21.09.2017 10:36
Кількість переглядів: 919

Фото без опису

 

         Ви хоч раз у своєму житті бачили кущ або деревце з надламаною гілочкою? Певно, бачили, і не одноразово. 
         Уявимо собі, що те деревце - це людство, а надламана гілочка – окрема людина. Або менш глобально: деревце – людина, а гілочка – це певний день в житті цієї людини, коли над нею було скоєно насильство.
Насильство широко розповсюджено в нашому буденному житті. Воно стало настільки звичним, що ми часто і не вважаємо його насильством. Ми звикли бачити в засобах масової інформації, на телебаченні і в кінотеатрах, на банерах в мережі Інтернет, жорстокість різного роду. Стали відноситися до неї спокійно і не помічати, навіть дехто став вважати, що це норма.
         Основним стратегічним завданням діяльності соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді - є робота з сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах, зокрема з причин насильства в сім’ї. Надзвичайно гостра актуалізація цієї проблеми полягає у її небезпечності, так як прояви насильства та жорстокого поводження не лише руйнують відносини в родині, стають причиною фізичних та глибоких психологічних травм, а й виступають однією із передумов руйнації правових, моральних та духовних засад суспільства.

         Якщо у Вашій родині існують проблеми насильства – не залишайтеся самотніми, пам’ятайте, що кожна людина має право на захист свого життя, честі та гідності, і ніхто не в праві посягати, на те, що належить лише Вам.
         Допомогу від спеціалістів нашого відділу Ви можете отримати за адресою:   с. Благодатне вул.. Ювілейна 1- А.
         Звертайтесь за допомогою сьогодні і не чекайте «завтра»!

 

З повагою відділ соціального захисту та обслуговування населення і у справах дітей, сім’ї та молоді.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь