Друга частина святкування Дня села Семенівка

Дата: 14.10.2017 10:24
Кількість переглядів: 954

14 жовтня у Семенівці також відбулася ще одна важлива подія для усієї громади. На місцевому стадіоні пройшов футбольний турнір пам`яті Леоніда Курченка, який не проводився вже кілька років, і дуже приємно, що зараз з`явилась така можливість. У громаді в цьому році знову відновили традицію проводження цього турніру. Участь взяли футбольні команди із сіл нашої громади - Семенівка, Садове, Воєводське та Благодатне. 
Перед початком гри голова ОТГ Володимир Неграй подарував командам футбольні м’ячі та побажав усім сил та удачі. Підтримала гравців і т.в.о. старости села Семенівка Ірина Герасименко. З словом виступив Різун Володимир Григорович колишній вчитель фізкультури, розповівши, про історію започаткування турніру пам’яті Леоніда Курченка. 
У першій грі зустрілися команди Воєводське – Благодатне, з рахунком 5:4 перемогла команда Воєводського. У другій зустрічі змагалися Садове – Семенівка, з рахунком 2:1 перемогла команда Семенівки. У боротьбі за третє місце команда Благодатного програла команді Садове, а у боротьбі за перше місце між командими Семеніка – Воєводське, сильнішими виявилися семенчани, які перемогли з рахунком 3: 0. Таким чином кубок ім.Л.Курченка залишився у Семенівці.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь