Новий рік у Семенівці

Дата: 03.01.2018 10:19
Кількість переглядів: 717

Найголовнішої і найприємнішою подією у  Семенівському БК 31 грудня було дійсно тепло в усіх його приміщеннях та закутках. Вечір почався художніми номерами, головний мотив яких визначався змістом свята. Присутніх привітали ведучі, потім Дід Мороз зі Снігуронькою, потім на сцену піднявся Благодатненський сільський голова ОТГ В.А.Неграй і т.в.о. старости Семенівського старостинського округу І.Д.Герасименко. Якщо хоч половина побажань, які прозвучали того вечора, здійсняться, то Семенівку і всю нашу громаду чекає дуже щасливий рік. Ведуча від імені самодіяльних артистів та всіх жителів села подякувала присутнім посадовим особам громади за встановлення теплогенератора на твердому паливі, який і забезпечив теплу атмосферу вечора. Подяка також висловлена ПРАТ «Оберіг», його директору О.С.Бойку, головному інженеру В.В.Лисенку та працівникам, які спорудили приміщення для котла.
Концертна програма йшла у доброму темпі, зокрема, завдяки використання проектора для оголошення номерів. Задіяні були й інші технічні засоби, що додавало виступам виразності та яскравості. Співочі колективи і солісти, читці, всі групи танцювального колективу радували присутніх. А народний театр, трохи несподівано навіть для себе, підготував повномасштабну виставу на 40 хв. «Три капелюхи».
Того вечора було продано 235 вхідних квитків. Додайте сюди ще майже 100 артистів і стане ясно, що захід був досить багатолюдний. 
Концертна програма тривала з 19.00 до 21.00. Після чого всі розійшлись зустрічати Новий рік по домівках, а з 2 до 5 ночі вирувала дискотека. Скільки через неї пройшло люду – невідомо, тому що вхід був вільним, а танцюристи – дуже активними.
Можна констатувати – перехід з 2017 року у 2018 відбувся успішно, весело і натхненно.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь