Старий Новий рік у Семенівці

Дата: 14.01.2018 10:03
Кількість переглядів: 818

ЯК ЗУСТРІЛИ СТАРИЙ НОВИЙ РІК

Колись давно у ХХ столітті в Семенівці зародилася традиція, що випускний клас готує шкільну новорічну програму у будинку культури. Згодом її стали показувати і в БК на старий Новий рік. Кошти від продажу квитків направляються на потреби школи. Вони були задіяні у придбанні першого шкільного ноутбука, штучної ялинки, ліхтарів для сцени та іншого обладнання актового залу. Наприкінці минулого року в актовому залі встановлені нові вікна і гроші від концерту планується направити на придбання штор.
Попри те, що більше половини учнів школи займаються в колективах будинку культури, нинішні одинадцятикласники якось зуміли всі шкільні роки пройти мимо художньої самодіяльності. Тому робота з ними була своєрідним експериментом і, як показав вечір 13 січня, експериментом вдалим. 
Виступали також всі активно діючі колективи БК. Приємно, що, наприклад, Ансамбль Ритмічного Танцю, більшість учасників якого закінчили школу у 2016-17 роках, знову зібрався разом і показав своє мистецтво. Прийшли також вихованці ДНЗ «Перлинка», які закінчать нашу школу, страшно сказати, у 2030 році і їхній танець, без сумніву, сподобався присутнім. Взагалі, публіка була налаштована дуже дружньо і гаряче підтримувала як відомих місцевих артистів, так і дебютантів.
Того вечора було продано 219 квитків, що дало 1095 грн. Ще 867 грн. зібрали благодійних внесків. Всього на потреби школи передано 1962 грн. До грошей слід додати ще задоволення більше ніж 300 чоловік, які дивились концерт або виступали на сцені у теплому, святково прикрашеному залі Семенівського БК.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь