Новини

17 Квітня, 2024 р., 16:28
В Україні відновили дію урядової програми компенсацій аграріям 25% вартості придбаної техніки і обладнання вітчизняного виробництва. 
17 Квітня, 2024 р., 13:32
  На Платформі допомоги врятованим зібрана інформація про всі ключові перевірені сервіси фахової соціально-психологічної, юридичної, інформаційної підтримки під час війни.
17 Квітня, 2024 р., 13:31
  Бути поруч. Коли йдеться про підтримку військових і їхніх родин ми настільки часто чуємо цю фразу, що вже й не замислюємося – а про що вона? Що означає «бути поруч»? Це насправді про частинку душі, яку ми вкладаємо у взаємодію.
17 Квітня, 2024 р., 13:31
  Якщо Ви постраждали від воєнних дій чи вимушено залишили свою домівку - Платформа стане компасом для пошуку можливостей, порад та інструментів підтримки.
17 Квітня, 2024 р., 13:17
Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).
16 Квітня, 2024 р., 09:20
Почни з влучних фраз, які будуть зрозумілі малечі, асоціюються з певними позитивними образами та дають простір для власної інтерпретації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь