Арбузинське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області провідомляє про виявленя Salmonella enterica ser. Enteritidis у заморожених курячих ніжках

Дата: 27.04.2021 15:01
Кількість переглядів: 1507

     До Арбузинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Держпродспоживслужби 23.04.2021 № 11.1.3-26/9430 «Щодо повідомлення RASFF2021.1740 fup 5».

     Відповідно повідомлення RASFF виявлено Salmonella enterica ser. Enteritidis (phagetype 6D /25g) у заморожених курячих ніжках, що експортувались з Польщі до країн-членів ЄС, після чого зазначену продукцію перероблено на м'ясо механічного обвалювання (виробник: Cedrob S.A., Ciechanów; відправник: AMP Logistyka Sp. z o.o., Plonsk) та надіслано до України (отримувач: ТОВ «Аркада Фінанс», вул. Журналістів, 13, м. Дніпро, 49023).

     Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

     Про факти виявлення, зазначеного харчового продукту, негайно повідомляти Арбузинське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на електронну адресу ugukr_dpss@dpssmk.gov.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь