На території Миколаївській області спостерігаються несприятливі умови

Дата: 09.02.2021 10:48
Кількість переглядів: 1351

08 лютого 2021 року на території області спостерігалось ускладнення погодних умов: опади, місцями значні, переважно у вигляді дощу, зниження температури, на дорогах ожеледиця. Протягом ночі 09 лютого температура повітря підвищилась з - 1 до +3. Станом на 10.00 вівторка по області фіксується плюсова температура повітря, проїзд по дорогам області забезпечено, покриття мокре. 

 

Несприятливі погодні умови призвели до підвищення кількості дорожньо-транспортних пригод, за минулу добу в області зареєстровано 34 ДТП, на щастя обійшлося без людських жертв, але травми різного ступеню отримали 14 осіб. 

 

За минулу добу співробітниками ГУ ДСНС України в Миколаївській області надано допомогу 2 вантажним автомобілям, 4 легковим та 3 автомобілям ШМД, надано допомогу 18 особам, які знаходилися в автомобілях.

 

Роботи з обробки автодоріг протиожеледними сумішами тривають. Особлива увага приділяється небезпечним ділянкам автодоріг: підйомам, спускам, мостам, поворотам. На дорогах області працює83одиниці спецтехніки та 99 працівників,з них безпосередньо у місті  Миколаєві обробку проводять із залученням 16 одиниць техніки та 20 працівників.

 

Внаслідок обледеніння ліній електропередачі в області знеструмлені 34 населенні пункти, ще 9 населених пунктів  опинились частково без електропостачання. Найбільш постраждали Березанський, Миколаївський, Вітовський, Веселинівський, Арбузинський райони та місто Очаків. До робот по відновленню енергопостачання задіяні 35 бригад (127 працівників) та  16 одиниці спеціальної техніки.

 

Загалом ситуація контрольована.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь